Câștigă vânzarea la raft alegând Quofore!
Doriţi ca planurile dumneavoastră de creştere a vânzărilor să se realizeze?
Ajustaţi-vă în timp real deciziile, politicile şi strategiile de marketing-vânzări în funcţie de imaginea completă şi reală a competiţiei la raft oferită zilnic de soluţiile Quofore.
Soluţiile mobile Quofore de Retail Execution ajută companiile producătoare de bunuri de larg consum să îşi regândească operaţiunile executate de reprezentanţii de vânzări – incluzând culegerea comenzilor, merchandising, in-store marketing, direct store delivery şi van sales. Automatizarea activităţilor zilnice din teren şi asigurarea în timp real a unui flux constant de informaţii între reprezentanţii de vânzări din teren şi sediul central permit companiilor să realizeze câştiguri măsurabile în eficienţă şi eficacitate şi să-şi optimizeze valoarea interacţiunilor din teren.

Reprezentanţii de vânzări din teren au acces la toate procesele de business şi informaţiile de care au nevoie pentru a fi mai operativi şi mai eficienţi. Aceştia îşi execută sarcinile de rutină mai rapid, prin proceduri de lucru bine stabilite care îi ghidează în activitatea lor. Pot servi clienţii mai bine, identifică şi urmăresc oportunităţile mai bine, vând mai bine şi mai mult pentru că au acces la istoricul relaţiei cu clienţii lor. Transferul informaţiilor din teren la sediu se face zilnic în mod automat, nefiind o sarcină în plus pentru aceştia.

Beneficiind de o legătură directă cu situaţia din teren, managerii de brand, de cont şi de zone câştigă un nou nivel de control asupra activităţilor din teren, cum ar fi:
  • planificarea telefoanelor şi a vizitelor;
  • managementul teritoriilor, al sarcinilor şi al activităţilor;
  • alocarea obiectivelor;
  • managementul promoţiilor şi al sondajelor.

Viteza cu care circulă înformaţia în şi din teren le permite să identifice excepţiile în momentul în care apar şi să le remedieze imediat pentru a nu afecta businessul. De asemenea, soluţia le oferă acces la rapoarte operaţionale care, corelate cu datele culese, le permit luarea rapidă de decizii bazate pe o mai buna înţelegere a evoluţiei pieţii.

LOGICODE S.A.
Mihai Românu 5b, Cluj-Napoca
Cluj, 400495
Tel / Fax: +40 (364) 409108

www.quofore.ro | www.logicode.ro | informatii@logicode.ro
Acest mesaj vă este transmis de LOGICODE şi v-a fost trimis deoarece adresa dumneavoastră de e-mail se regăseşte în baza de date a LOGICODE, pe un website public sau într-unul din ghidurile de afaceri existente în România. Ne cerem scuze dacă mesajul a ajuns din greșeală la dumneavoastră, iar dacă doriți să nu mai primiți comunicări din partea LOGICODE vă rugăm să trimiteți un email cu subiectul UNSUBSCRIBE pe adresa de email noutati@logicode.ro.